O nama

Kompanija Vapeks  je fabrika za proizvodnju meke poliuretanske pene je osnovana 2000. godine u mestu Preljina u neposrednoj blizini Čačka. Naši proizvodi su prisutni na gotovo svim tržištima u okruženju.

Ko smo mi

Kompanija Vapeks d.o.o. je osnovana 2000. godine u Preljini, nadomak Čačka. Vapeks je moderna fabrika za proizvodnju meke poliuretanske pene, sa oko 10.000 kvadratnih metara proizvodnog i skladišnog prostora i više od 100 zaposlenih. Usmeren je na brz razvoj i izvoznu orijentaciju u svom poslovanju. Naši proizvodi su prisutni na gotovo svim tržištima u okruženju.

Zahvaljujući razvoju industrije nameštaja u regionu i zahtevima naših kupaca, kompanija Vapeks beleži izuzetan rast i razvoj posebno u poslednjih nekoliko godina.

Čime se bavimo

Asortiman naših proizvoda čine pene koje proizvodimo od visokokvalitetnih sirovina renomiranih svetskih proizvođača na najkvalitetnijoj mašini za livenje pene prema tehnologiji koju smo razvili u skladu sa zahtevima tržišta.

Pored kvaliteta same pene, izuzetnu pažnju posvećujemo preciznosti u preradi sunđera i tačnosti svake isporuke.

Naša misija

Svojom ponudom različitih tipova pena i brojnim mogućnostima njihove prerade , želimo da Vam omogućimo maksimalnu fleksibilnost u dizajnu i proizvodnji Vaših proizvoda, iz domena sunđera. Želimo da Vam budemo puna podrška u kreiranju maksimalne vrednosti Vašeg kupca, da budemo Vaš pouzdan dobavljač.

Zaposleni iz sektora prodaje i proizvodnje su Vam na raspolaganju, sa željom da izađu u susret Vašim zahtevima, da odgovore na Vaša pitanja i da zajedno sa Vama pronađu optimalna rešenja za potrebe Vaše proizvodnje.

Kontaktirajte nas

za sve dodatne informacije